Anda Adam Divort

Bărbatul a cerut-o. Toată luma se mai ceartă mai ales în perioada asta Cântăreața a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima oară despre acest subiect și asta doar pentru că este sunată aproape zi de zi de prieteni care o întreabă dacă e.


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital

Anda Adam si Sorin Niculescu s-au casatorit in 2015 iar anul acesta au ajuns la divort.

Anda adam divort. Anda Adam a fost rezervată în ceea ce privește divorțul de tatăl fetiței Sursa foto. Ultima modificare în 12 august 2021 0253. Cei doi nici nu se mai urmăresc pe Instagram semn că vor să nu mai.

Dupa ce in trecut Anda Adam a negat zvonurile de data aceasta este oficial faptul că divorțează de soț. Anda Adam nu se mai ascunde și și-a asumat relația cu noul ei iubit. Însă alături de fostul soț Sorin Nicolescu Anda avea o firmă o casă și alte bunuri.

A recunoscut că s-au certat. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Eu acum sunt cu Evelin.

DIVORȚEAZĂ după CINCI ani. Întrebată despre presupusul divorț cântăreața a declarat că nu vrea să dea curs provocărilor. Anda Adam cerere in casatorie divort Anda Adam iubit Anda Adam om de afaceri.

Anda Adam a rupt gura târgului. Artista a aflat din presă că locuiește cu fostul său soț Sorin Niculescu în casă doar de dragul fetiței. Nu am de ce să mă feresc.

Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort. Zvonuri despre un posibil divort au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie. Anda Adam este una dintre cele mai celebre cântărețe din România.

Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică pe Evelin. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Anda Adam una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita.

Anda Adam și Sorin Nicolescu nu au mai fost vazuti impreuna de mai multe luni. Despre Anda Adam se spune că este într-o situație delicată încă din luna mai încoace. Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris.

Anda Adam primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț. Nu mai purta verighetă l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi. Anda Adam are un nou iubit.

Iar după ce cei doi au încetat să mai poarte verighete și nu s-au mai urmărit pe conturile de socializare zvonurile s-au. Showbiz Ada Adam a divorțat. Anda Adam și Yosif Mohaci s-au îndrăgostit fulgerător iar legătura dintre ei evoluează în aceeași manieră.

Afaceristul a cerut-o în căsătorie după câteva luni de. 4 0723315180 MARIUS CHINA Manager. Anda Adam a fost invitată la podcast-ul colegei sale de breaslă Amna iar acolo a vorbit despre bărbații din viața ei.

𝐀NDA ADAM S I N G E R V L O G G E R FASHION TV SHOW Concerte. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. SUBSCRIBE Sprint Music Official YThttpsmarturlitSubscribeSprintMusicWork It Stream x DownloadSpotify.

Au decis să pună capăt relației după cinci ani și un copil. Un nou divorț zguduie showbizul românesc. Deși cei doi au pozat mereu în cuplul perfect și au încercat să țină relația lor departe de ochii lumii se pare că.

A pozat în lenjerie. A recunoscut că s-au certat. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie.

Recent cei doi s-au afișat împreună pe litoral în zona de nord a stațiunii Mamaia. Ce masina conduce Anda Adam. Celebrities - sezonul 7 difuzată de Kanal D România în calitate.

Zvonuri despre un posibil divort circula de mai multe luni. Oficial nu au divorțat încă. Atât Anda Adam cât și Sorin Nicolescu au decis să își șteargă pozele în care apar împreună de pe rețelele de socializare.

Anda Adam a ținut să dezmintă toate zvonurile care o dădeau drept divorțată. Publicat la 6 mai 2020 2048 de Lucian Ionescu. Inainte de relatie cu Sorin Niculescu cantareata a trait o poveste de dragoste cu Victor Slav.

Actualul iubit al vedetei are și el doi copii din două relații diferite și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anda Adam. Instagram Anda Adam Anda Adam și Sorin au făcut nuntă după doar un an de relație. După cinci ani de căsătorie Anda Adam a luat o decizie radicală în privința relației ei luându-i.

Anda Adam a vorbit despre divorț. Cuplul Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu se pare că nu mai este la fel de solid ca la început. Anda Adam adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă.

Monica Munteanu 4 0756636666. Celebra cântăreaţă şi-a făcut apariţia lângă un bărbat musculos şarmant afacerist însă nu s-a ştiut mai multe despre identitatea lui. Aceasta este căsătorită de mai bine de 5 ani cu Sorin Niculescu alături de care a dat naștere și unei fetițe.

Cei doi au avut o casnicie discreta insa recent au aparut zvonuri cum ca sunt la un pas de divort. Anda Adam adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă. Cei doi au impreuna o fetita de 6 ani.

Cutremur în showbiz-ul românesc. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste VIVA in. Anda Adam a fost cerută de soție în Cappadocia de noul iubit.

Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Showbizul românesc este cutremurat de încă un divorț la care nimeni nu se aștepta. Anda Adam rupe tăcerea după ce în ultima perioadă s-a tot zvonit că relația pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu s-ar afla în mare impas iar divorțul ar fi iminent.

Anda Adam divorțează. Mai mult decât atât apropiați de-ai cuplului au dezvăluit în numeroase rânduri că divorțul este inevitabil pentru că soții nu se mai înțeleg.


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Un Nou Divorț Cu Scandal In Showbiz Anda Adam Spune Tot Nu Am De Ce Să Mă Feresc Evenimentul Zilei


A Divorțat Sau Nu Anda Adam Prima Reacție A Lui Sorin Soțul Artistei


Anda Adam Prima Reacție Despre Divorț Mereu Am Fost Un Om Care și A Asumat Lucruri și Clair Ro


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Spynews Ro Anda Adam Primele Declaratii Despre Divort Facebook


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Anda Adam Despre Divorț Ce Spune Artista Despre Tatăl Copilului Ei Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Anda Adam Pune Punct Speculațiilor Despre Divorț Nu Am Depus Actele


Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube


Sorin Nicolescu Fostul Soț Al Andei Adam Oferă Primele Explicații După Despărțirea De Artistă Cred


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț


Adevaratul Motiv Pentru Care Anda Adam A Ajuns La Un Pas De Divort Wowbiz


Anda Adam A Divorțat In Secret Cum S A Dat De Gol Artista Kfetele


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


Divorțează Anda Adam Artista A Incetat Să Mai Poarte Verigheta Stiri Mondene

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here