Anda Adam Divortata

Anda Adam proaspăt divorțată din nou la altar. Vedeta nu-si tine inelul de logodna pe deget.


A Divorțat Sau Nu Anda Adam Prima Reacție A Lui Sorin Soțul Artistei

Citarea se poate face în limita a 250 de semne.

Anda adam divortata. Cunoscuta cântăreață Anda Adam 41 de ani e pe punctul să înceapă o nouă căsnicie în ciuda faptului că n-a încheiat-o încă în mod oficial pe prima. Am multa treaba cu proiectele mele am grija si de fetita mea spunea Anda Adam in vara pentru wowbizro. 02 Iulie 2020 Data.

Anda Adam proaspăt divorțată din nou la altar. Anda Adam totul despre divorț. Zvonuri despre separarea celor doi au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie.

De mai bine de un an asupra cuplului Anda Adam Sorin Nicolescu planeaza zvonuri despre divort infirmate de fiecare data de cantareata. Zvonuri despre un posibil divort au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a. Anda Adam a divortat in secret.

Cel care i-a furat inima Andei Adam. Ca urmare artista a tinut sa faca precizari in acest sens. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie.

Primele imagini de la eveniment. Anda și soțul ei nu mai au fotografii împreună și nu se mai urmăresc reciproc pe o rețea de socializare. Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris.

Anda Adam rupe tăcerea după ce în. Încă din luna mai încoace se tot vehiculează că Anda Adam ar trece printr-o situație delicată în viața amoroasă însă ori de câte ori a avut ocazia a infirmat zvonurile precum că nu ar mai avea o relație bună cu soțul ei. Anda adam divortata.

Unele detalii observate în mediul online susțin aceste ipoteze. Anda adam divortata. Anda adam a divortat.

Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. Anda Adam una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita. Chiar mă simt completă Mediamonro.

Chiar mă simt completă Avantaje 1. Dupa ce in trecut Anda Adam a negat zvonurile de data aceasta este oficial faptul că divorțează de soț. Anda Adam este una dintre cântărețele care au spart topurile muzicale de-a lungul anilor.

Anda Adam Divortata September 14 2021 Posting Komentar A recunoscut că s-au certat. Anda Adam și Sorin Nicolescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile iar împreună au o fetiță pe Evelin în vârstă de 4 ani și jumătate citează impactro. Chiar mă simt completă James Michael Tyler din Friends a murit la 59 de ani.

Despre Anda Adam se spune că este într-o situație delicată încă din luna mai încoace. Anda adam divortata. Potrivit impactro divortul ar urma sa fie pronuntat luna viitoare.

Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort. Căsătorită din 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu cu care are și o fetiță Anda Adam a rupt legăturile cu soțul său în. Însă evidența nu poate fi ignorată și există motive clare să credem că Anda Adam.

Întrebată despre presupusul divorț cântăreața a declarat că nu vrea să dea curs provocărilor. Anda Adam a intrat în atenția publicului după ce au apărut zvonuri conform cărora artista ar vrea să divorțeze de Sorin Niculescu. Artista s-a eschivat de multe ori și nu a vrut să ofere detalii.

Anda Adam adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă. Divorţul Andei Adam nu a mai fost o surpriză pentru nimeni însă afişarea cu noul iubit a fost ştirea verii. E prea scump Cunoscuta cantareata Anda Adam 41 de ani e pe punctul sa inceapa o noua casnicie.

Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital. Anda Adam a intrat în atenția publicului după ce au apărut zvonuri conform cărora artista ar fi divorțat de soțul ei. În plus cei doi nu.

Toata lumea se cearta mai ales in. Nici pe plan personal nu i-a mers rău însă nu Citeste stirea aici. De mai bine de un an asupra cuplului Anda Adam Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț infirmate de fiecare dată de cântăreață.

Nu mai purta verighetă l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi. În ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Anda Adam și soțul ei Sorin nu mai formează un cupluTotodată foarte multe detalii. A recunoscut că s-au certat.

Anda Adam nu e inca divortata dar a fost ceruta in casatorie de iubitul misterios. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste VIVA in. Anda Adam prima reacţie după ce s-a anunţat că ar fi divorţat de Sorin.

Unele detalii observate în mediul online precum lipsa fotografiilor de cuplu sau a verighetelor susțineau aceste ipoteze. Artista a îmbrăcat cele mai sexy haine din garderobă. Intr-un interviu acordat revistei VIVA in octombrie.

Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro. Anda Adam ar fi divorțat. Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort.

Anda Adam s-a despartit de sotul sau si si-a gasit linistea in bratele altui barbat. Însă evidența nu poate fi. Anda adam a divortat.

Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube. Regimul matrimoniale femei intre 40 50 ani. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie.

Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro. Deși vedeta a declarat că atunci când va fi cazul ea va anunța public că divorțează. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat în secret băiețelul.

Insa evidenta nu poate fi ignorata si exista motive clare sa credem ca Anda Adam a divortat de sotul ei Sorin si a spus adio casniciei de cinci ani. Relația dintre Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu a ajuns la final. James Michael Tyler care l-a interpretat pe Gunther în faimosul.

Anda Adam adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă. Anda Adam a divortat in mare secret. Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort.

Anda Adam rupe tăcerea după ce în ultima perioadă s-a tot zvonit că relația pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu s-ar afla în mare impas iar divorțul ar fi iminent. Anda Adam proaspăt divorțată din nou la altar. Cei doi au avut o casnicie discreta insa recent au aparut zvonuri cum ca sunt la un pas de divort.

Ea și soțul său Andrei Sorin Nicolescu s-au căsătorit în urmă cu.


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Divorțează Anda Adam Artista A Incetat Să Mai Poarte Verigheta Stiri Mondene


Spynews Ro Anda Adam Primele Declaratii Despre Divort Facebook


Adevărul Despre Divorțul Dintre Anda Adam și șotul Ei Detalii Halucinante Youtube


Anda Adam A Divortat Pe Ascuns Youtube


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


Anda Adam Despre Divorț Ce Spune Artista Despre Tatăl Copilului Ei Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Anda Adam Prima Reacție Despre Divorț Mereu Am Fost Un Om Care și A Asumat Lucruri și Clair Ro


Un Nou Divorț Cu Scandal In Showbiz Anda Adam Spune Tot Nu Am De Ce Să Mă Feresc Evenimentul Zilei


Anda Adam Pune Punct Speculațiilor Despre Divorț Nu Am Depus Actele


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț


Anda Adam A Vorbit Despre Divorț și Despre Ce Se Intamplă De Fapt Intre Ea și Soțul Ei Youtube


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital


Anda Adam și Sorin Nicolaescu Divorțează Care Este Motivul Despărțirii


Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here