Anda Adam Fostul Sot

În 1999 la numai 16 ani ea își începea colaborarea cu celebra trupă de atunci RACLA alături de care a lansat un hit-ul Nu mă uitaNu după mult timp lansa alături de Marijuana piesa Fete rele care i-a consolidat succesul pe piața muzicală. Artista a fost surprinsă în public cu un om de afaceri din Cluj.


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro

Și mai presus de orice este mama lui Evelin a completat fostul partener de viață al Andei Adam.

Anda adam fostul sot. Prieteni și mulți colegi de breaslă ai Andei Adam. Nu-i adevărat nu am uitat de ea de camarada mea de scenă. Anda Adam a format o familie.

În ultimele zile au apărut zvonuri despre un iminent divorț între anda adam și soțul ei iar impactro a aflat care sunt motivele pentru. Rap-Sodia efectului defectului 1995 Incursiune În Real Cei care te calcă pe cap 1997 Modifică date text Incursiune în real este un proiect de album RACLA. Chiar dacă Anda s-a afișat deja în brațele altui bărbat Sorin susține artista este din acest moment o femeie singură confirmând astfel despărițirea în mod oficial.

Jurucakap imigresen Suchart Penphu berkata polis memburu Fox selama enam bulan sebelum dia ditahan di rumahnya. Nu voi sterge postarea pana nu voi avea certitudinea ca ati fost sanctionata contraventional Anda Adam stiri Anda Adam. Collection of Anda adam si sotul ei Probabil că multe dintre noi au ascultat pe repeat cu ani în urmă melodii precum Ajutor sau Selecta și poate că nu ne-am fi gândit că rebela care se mișca lasciv pe lângă Alex Velea avea să devină peste ceva timp o soție model și o mămică responsabilă.

Bianca a vorbit la Xtra Night Show despre viitorul soț. Anda Adam a fost căsătorită cu Sorin Nicolescu. Si mai presus de orice este mama lui Eveline a spus Sorin Niculescu fostul sot al cantaretei la Antena Stars.

În ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Anda Adam și soțul ei Sorin nu mai formează un cupluTotodată foarte multe detalii. Anda Adam spune că alături de noul iubit se simte completă și este pregătită de o nouă căsătorie însă mulți cred că este încă măritată cu Sorin în acte. Anda Adam pe numele său complet Anda Angelica Adam a devenit celebră încă de la o vârstă foarte fragedă.

Stiri despre anda adam sot 27 aprilie 1980 bucurești românia este o cântăreață română de muzică pop dance și rb. Înainte de a se căsători cu artista el avea o carieră în modeling la Constanța orașul lui natal. În urmă cu ceva timp Anda Adam a comentat și pe marginea zvonurilor conform cărora s-ar fi separat de partenerul ei de viață.

Ce face fostul soț al Andei Adam în timp ce cântăreața se afișează tot mai des cu noul ei iubit. Iar când am scris în martie despre posibila despărțire dintre Anda Adam și soțul ei fiindcă zvonurile începuseră să circule cântăreața a dat. Anda Adam concurenta Bravo ai stil.

Alături de fostul soț Sorin Nicolescu. Nu vreau să. A renunțat ulterior chiar când s-a cunoscut cu Anda Adam.

Artista a fost clienta lui el a consiliat-o pe partea de dezvoltare personală dar și. Cântăreața a recunoscut cu greu divorțul de bărbatul alături de. În urmă cu trei zile aceasta a fost din nou acostată pe stradă de bărbatul de aceeași vârstă încercând să.

Ce spunea Anda Adam despre zvonurile că s-a separat de soț. Cu ce ar putea rămâne fostul soț al cântăreței după partaj. Bianca a vorbit la Xtra Night Show despre viitorul soț.

Agresorul a încălcat și ordinul de protecție din luna iulie. You can Get or bookmark the Anda adam si sotul files here. Anda Adam si Sorin Niculescu s-au casatorit in 2015 iar anul acesta au ajuns la divort.

Anda adam o nouă relație după despărțirea de soț. Împreună au o fetiță Evelin în vârstă de cinci ani. Noi detalii despre divorțul Anda Adam Sorin Nicolescu.

Anda adam si sotul are a topic that is being hunted for and liked by netizens today. O femeie de 38 de ani din Târgu-Jiu a fost bătută cu bestialitate de fostul soț cu care se află în divorț până la desfigurare. Inainte de relatie cu Sorin Niculescu cantareata a trait o poveste de dragoste cu Victor Slav.

Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei. Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei Sorin Nicolescu. If you are looking for Anda Adam Si Sotul youve reached the ideal.

Fostul soț al artistei a fost cel care a confirmat separarea dintre ei în cadrul emisiunii Xtra Night Show după ce aceasta a fost surprinsă la brațul unui alt bărbat. Anda Adam totul despre divorț. Nu iese foc fără fum o știm dintotdeauna.

Vedeta de la Bravo ai stil se pregătește pentru un nou mariaj la 8. A nda Adam a vorbit despre o eventuală căsătorie cu noul iubit deși nu a specificat până acum dacă a divorțat sau nu de soțul ei în mod oficial. Nu s-a mutat la Constanța.

Dovadă sunt tot mai desele postări ale vedetei pe rețelele de socializare postări. Degeaba căci fostul soț a dat cărțile pe față. Anda adam fostul sot.

Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni în. Anda Adam s-a despărțit de Sorin Niculescu. Cum a făcut partajul cu fostul soț alături de care avea o firmă o casă și alte bunuri.

Sorin Andrei Niculescu pe numele întreg are 36 de ani fiind cu 5 ani mai tânăr decât Anda Adam. Si mai presus de orice este mama lui Eveline a spus Sorin Niculescu fostul sot al cantaretei la Antena Stars. Evenimentul fericit s-a realizat într-un cadru de poveste pe malul lacului Snagov acolo unde au participat rudele.

Anda Adam Alchetron The Free Social Encyclopedia. Anda Adam și Sorin Niculescu au luat pe toată lumea prin surprindere cu decizia pe care au luat-o în ceea ce privește căsnicia lor. Anda Adam este cunoscută publicului larg în calitate de cântăreață însă puțini știu că blondina se ocupă și cu afaceri.

Sorin Nicolescu fostul soț al Andei Adam a oferit primele declarații despre divorțul care urmează să se pronunțe. După șase ani împreună cei doi au ales să o ia pe drumuri diferite. Ce face fostul soț al Andei Adam în timp ce cântăreața se afișează tot mai des cu noul ei iubit.

Anda Adam le-a recunoscut fanilor din mediul online ce schimbări. Cei doi au impreuna o fetita de 6 ani. Anda Adam și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Sorin Nicolescu cu care are o fată pe nume Evelin.

Anda adam are un nou iubit după separarea de fostul soț. Sorin Nicolescu este fostul partener al artistei Anda Adam. Sorin a marturisit ca Anda Adam este o femeie libera nu a spus insa clar ca au divortat insa dupa cum reiese din declaratiile sale intre cei doi nu ar mai fi nimic.

Luni 05 Octombrie 2020 ora 1310 Politistii au umor reactie dupa ce Anda Adam a anuntat ca va raporta contul la Facebook. Google Foto merupakan rumah bagi semua foto dan video Anda yang otomatis disusun dan mudah dibagikan. Cântăreața se iubește cu un om de afaceri din Cluj-Napoca ruptura a fost confirmată de fostul soț.

Împreună cu Sorin Nicolescu artista a pus bazele unui business în domeniul imobiliar. Artista a fost surprinsă în public cu un om de afaceri din Cluj. Seamana putin cu fostul iubit Victor Slav dar are muschii mult mai bine construiti si dezvoltati si asta se poate vedea foarte clar din poze.

La numai câteva luni de la relație Sorin Andrei Nicolescu acesta care este cu cinci ani mai tânăr decât Anda Adam a cerut-o în căsătorie iar în luna iunie a anului 2015 a avut loc nunta. Anda Adam Sot Varsta. Fostul soț al cântăreței a precizat că nu vrea să dea prea multe detalii despre viața sa privată iar orice om are libertatea să facă orice își dorește.

Anda Adam și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Sorin Nicolescu cu care are o fată pe nume Evelin. Anda Adam a ascuns divorțul. Stiri mondene oct 7 2021.

Anda adam si sotul Anda Adam S A Despărțit De Sorin Andrei Nicolescu Ce Declarații A Făcut Bărbatul Buna Ziua Iasi Bzi Ro.


Anda Adam Declarație Halucinantă Care Confirmă Despărțirea De Soțul Ei Ce A Putut Spune Impact


Anda Adam și Sorin Niculescu S Au Despărțit Cine E Noul Iubit Al Artistei Libertatea


Anda Adam A Trecut Prin Momente Dificile Cu Soțul Ei A Fost Condamnat La 3 Ani De Inchisoare Stiri Mondene


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Adevărul Despre Divorțul Dintre Anda Adam și șotul Ei Detalii Halucinante Youtube


Uite Cat A Suferit Soţul Andei Adam De Dragul Solistei Click Mobile


Anda Adam și Sorin Nicolescu S Au Despărțit Cantăreața A Spus Tot Cand Doi Oameni Nu Se Mai Ințeleg și Divorțează Wowbiz


Cum și Au Impărțit Averea Anda Adam și Soțul Ei Am Aflat Toate Detaliile Despre Partajul Neoficial Exclusiv Impact


Soțul Andei Adam Prima Reacție După Ce S A Zvonit Că El și Artista Au Divorțat In Secret Imaginile Care Schimbă Tot Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovada Că Artista și Soțul Ei Nu Mai Sunt Impreună


Soțul Andei Adam Condamnat In Secret La 3 Ani De Inchisoare Pentru Falsificare De Carduri


Unde A Dispărut Soțul Andei Adam La 5 Ani De La Nuntă Solista Lămurește Zvonul Divorțului Sunt Un Om Care și A Asumat Click Mobile


Anda Adam și Sorin Niculescu S Au Despărțit Cine E Noul Iubit Al Artistei Libertatea


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Anda Adam și Soțul Ei Sorin Nicolescu S Au Despărțit E Liberă Să Facă Ce Crede Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Adevaratul Motiv Pentru Care Anda Adam A Ajuns La Un Pas De Divort Wowbiz


Probleme In Paradis Anda Adam A Renunțat La Verighetă In Urmă Cu Doar Cateva Luni A Declarat Că și Mai Dorește Un Copil


Anda Adam Si Soţul Pregătiri Pentru Al Doilea Copil Youtube


Anda Adam Si Sorin Nicolescu S Au Despartit Dupa Sase Ani De Casnicie Cine Este Noul Iubit Al Artistei Kanal D Romania

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here