Anda Adam Iubit Cluj

Relaţia celor doi este din ce în ce mai serioasă iar surse din. Ea a rămas să locuiască în apartamentul în.


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și

Anda Adam și noul iubit nu se mai ascund.

Anda adam iubit cluj. Deși toată lumea se aștepta ca aceasta să traverseze o perioadă dificilă Anda și-a refăcut rapid relația alături de un bărbat din Cluj. Pentru el însă altcineva este totul. Anda Adam a șocat pe toată lumea în timpul ultimei ediții a emisiunii Bravo.

Anda Adam nu se mai ascunde. Cine este bărbatul misterios din viața artistei. Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele.

Ai stil unde a dezvăluit că Yosif a. Anda Adam și-a găsit liniștea în brațele unui afacerist din Oradea și pare mai fericită ca oricând. Cântăreața apare într-o fotografie alături de un chipeș bărbat tatuat dar mai mult decât atât un potent om de afaceri din Cluj.

Deși nu i-a arătat chipul artista a arătat lumii. Solista a publicat pe Instagram 4 poze în care apare în brațele bărbatului care în. Anda Adam și-a refăcut rapid viața și se iubește cu un afacerist din Cluj.

Care a fost reacția fostului soț și cum și-au împărțit averea. Când dragostea e mare detaliile nu mai contrează. Zilele trecute artista a publicat pe Instagram 4 poze în care apare în brațele bărbatului care în ultimele luni a răsfățat-o numai în vacanțe scumpe.

Alături de fostul soț Sorin Nicolescu Anda avea o firmă o casă și alte bunuri. Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener. Cel care a decis să facă publică relaţia a fost chiar milionarul care a postat în premieră pe contul lui de Instagram poze fierbinţi cu el şi Anda Adam sărutându-se în piscină.

Anda Adam pregătită de pasul cel mare cu noul iubit. Blondina și Yosif Mohaci s-au logodit de curând semn că bat deja clopotele de nuntă. Cântăreața și-a asumat public relația cu un nou bărbat pe contul de socializare zilele trecute.

Anda Adam s-a. Anda Adam și noul iubit par pregătiți să facă pasul cel mare. Anda Adam a dezvăluit în cadrul concursului de modă de la Kanal D că a făcut și un pas extrem de important în noua ei poveste de iubire.

Fanatik Sorin Nicolescu adevărul despre divorțul de Anda Adam. Anda Adam 41 se pare că a lămurit situația conjugală cu soțul ei Sorin Andrei Niculescu și a început să se afișeze cu noul iubit un om de afaceri din Cluj scrie clickro. Imediat după ce soțul ei a tranșat divorțul public la un post de televiziune Anda a plonjat direct în brațele noului iubit tatuat într-o piscină din Cluj.

Vedeta și tatăl fetiței ei au luat-o pe drumuri separate încă de acum câteva luni. Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei Sorin Nicolescu. Anda Adam are un nou iubit.

Bărbatul a fost cel care a făcut relația publică postând. Anda Adam apariție inedită în brațele bărbatului misterios În prezent Anda Adam formează un cuplu cu un om de afaceri din Cluj. Anda Adam a publicat noi imagini de la mare acolo unde se află împreună cu noul ei iubit și cu fiica sa Eveline.

Cantareata petrece clipe de pomina la mare cu noul iubit. Cum a făcut partajul cu fostul soț alături de care avea o firmă o casă și alte bunuri. După o căsnicie de 6 ani Anda Adam și Sorin Niculescu și-au spus adio.

Anda Adam s-a despartit de sotul sau si si-a gasit linistea in bratele altui barbat. Așa au trecut primele luni ale relației lor care acum se pare că a ajuns într-un punct foarte serios. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit.

Artista a fost surprinsă în public cu un om de afaceri din Cluj. Afaceristul din Cluj pare îndrăgostit-lulea de cântăreață așa că după ce a dat în vileag relația lor secretă postând poze cu ei sărutându-se la piscină acesta a mai făcut un gest pentru cântăreață. Nu mai are mult până la nuntă.

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit după 6 ani de mariaj în ultima perioadă existând multe zvonuri pe. Mai mult decât atât pe rețelele de socializare ale Andei Adam și-au făcut apariția primele imagini cu afaceristul din Cluj semn că și-a asumat relația cu noul iubit și este pregătită să facă următorul pas. Tot el a fost cel care a facut publica relatia postand pe retelele de socializare fotografii din vacanta.

Anda Adam imagini din vacanța cu noul iubit. Anda Adam are un nou iubit. Bărbatul și-a tatuat chiar și inițiala numelui ei.

Anda Adam nu-şi mai ascunde relaţia cu noul iubit un afacerist din Cluj despre care se spune că ar avea şi doi copii. Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei. Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj.

Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu. Anda Adam a lăsat de înțeles în ultima perioadă că este extrem de fericită cu noua viață pe care o are.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit. De curând cântăreața s-a afișat la brațul unui alt bărbat. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Anda Adam 41 de ani se pare că a lămurit situația conjugală cu soțul ei Sorin Andrei Niculescu și a început să se afișeze cu noul iubit afaceristul musculos din Cluj. Artista este îndrăgostită lulea și le-a dezvăluit fanilor noul tatuaj pe care și l-a făcut. Cum au împărțit aceștia lucrurile la divorț.

Anda Adam noi imagini după ce și-a asumat relația cu noul iubit. Anda Adam 41 de ani simte din nou fiorii dragostei dar nu lângă soțul său ci lângă noul iubit. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Cei doi și-au oficializat vara aceasta relația și pe Instagram iar vedeta este răsfățată ca o prințesă de noul iubit. Separarea a avut loc se pare cu destul timp în urmă dar aceștia au preferat să țină totul secret. Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc.

Artista a fost surprinsă în public cu un om de afaceri din Cluj. Anda Adam este în culmea fericirii de când a apărut în viaţa sa actualul partener un afacerist din Cluj. Anda Adam o dă pe franceză de dragul noului iubit.

Anda Adam și-a oficializat relația cu noul iubit și recunoaște că îl iubește. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. După despărțirea de Sorin Niculescu subiect care nu a fost confirmat nici de el dar nici de Anda Adam artista a apărut în.

Instagram Cei doi s-au și logodit. Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o. Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei.

Artista se iubește cu un afacerist din Cluj și deși nu a declarat nimic despre noua relație aceasta a postat în mediul online mai multe fotografii în care apare alături de noul partener.


Https Images Capital Ro Wp Content Uploads 2021 06 Anda Adam 1024x683 Jpg


Gestul Mișcător Făcut Pentru Anda Adam De Noul Iubit Ce și A Scris Bărbatul Pe Corp Artista E Impresionată Impact


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Https Static4 Libertatea Ro Wp Content Uploads 2021 07 Anda Adam Si Noul Iubit 7 Jpg


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera


Anda Adam Primele Declarații Despre Iubit Artista Este In Culmea Fericirii Fiecare Dintre Noi Trebuie Să Se Bucure De Fiecare Clipă Radio Impuls


Https Mediacdn Libertatea Ro Unsafe 800x0 Smart Filters Format Webp Contrast 8 Quality 75 Https Static4 Libertatea Ro Wp Content Uploads 2021 09 Anda Adam Iubit 3 1 Jpg


Https Www Viva Ro Wp Content Uploads 2021 07 Anda Adam Fotografie Noul Iubit Png


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Https Media Cancan Ro Unsafe 1260x709 Smart Filters Contrast 5 Format Webp Quality 80 Http Cancan Ro Wp Content Uploads 2021 07 Anda Adam A Petrecut Alaturi De Jador Azi Noapte Hp1 Jpg


Anda Adam Nu și Mai Ascunde Iubitul A Postat Mai Multe Imagini Alături De El


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


Ce Părere Are Soacra Despre Anda Adam S A Aflat Ce Relație Are Artista Cu Mama Noului Iubit Impact


Anda Adam Are Un Nou Iubit Cine Este Bărbatul Pentru Care Ar Fi Renunţat La Căsnicia Cu Sorin Nicolescu Impact


Anda Adam S A Arătat Cu Noul Iubit Monitorul Expres Stiri Brasov


Anda Adam și Noul Iubit Ipostaze Incendiare Cum S Au Fotografiat Cei Doi Radio Impuls

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here